Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Eyyübiye'de Esnafa Bayrak Dağıttılar
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eyyübiye'de Esnafa Bayrak Dağıttılar

Gündem

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Fırat'ın Doğusuna düzenlediği Barış Pınarı Operasyonuna destek vermek maksadıyla bayrak asmak isteyen vatandaşlara Belediye zabıta ekipleri bayrak dağıttı.

EYYÜBİYE BELEDİYESİ, MEHMETÇİĞE DESTEK İÇİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla Eyyübiye Belediyesi ekipleri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Fırat'ın Doğusuna düzenlediği Barış Pınarı Operasyonuna destek vermek için vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla Eyyübiye Belediyesi ekipleri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Fırat'ın Doğusuna düzenlediği Barış Pınarı Operasyonuna destek vermek için vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı.
Eyyübiye Beledisine bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na destek vermek amacıyla, Türk bayrağı dağıttı. Çarşı bölgesi olarak adlandırılan alanda bulunan esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtan ekipler, esnaf ve vatandaşların yoğun talebini gördü. Sınırda operasyonda bulunan Mehmetçiğe dua eden esnaf ve vatandaşlar, Başkan Kuş’a da ayrıca duyarlılığından dolayı teşekkür etti. Şanlıurfa’nın her zaman devletinin ve askerinin yanında olduğunu belirten esnaf ve vatandaşlar, bundan sonra da bunun ilelebet böyle süreceğini belirttiler.
Türk Bayrağı dağıtımıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Esnaf ve vatandaşlarımıza bayrak dağıtıyoruz. Vatanının, milletinin, toprağının ve askerinin yanında olan hemşerilerimiz, dünya bir olsa da zafer bizimdir mesajı veriyor. Teşekkürler Şanlıurfa'm, Teşekkürler Eyyübiye'm.” Dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.