Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Eyyübiye'de Engelli Kardeşini Bıçakla Yaraladı!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eyyübiye'de Engelli Kardeşini Bıçakla Yaraladı!

Gündem

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Yeni Mahalle'de, bugün akşam saatlerinde saat 17:00 sıralarında bir bıçaklı yaralama olayı gerçekleşti.

İddiaya göre, S.C. isimli kişi, kardeşi B.C. tarafından sol kol ve sol omuz bölgesinden kesici alet (bıçak) ile yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı S.C.'yi yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırdı.

Hayati tehlikesi bulunmayan S.C. tarafından yapılan şikayet sonucunda olayın gerçekleştiği yerde soruşturma başlatıldı. Herhangi bir tartışma veya anlaşmazlık yaşanmadan gerçekleşen bu olayda, yaralanan kişinin %47 engelli raporu bulunduğu bilgisine ulaşıldı.

Yetkililer olayla ilgili olarak soruşturma ve inceleme çalışmalarını sürdürürken, şüpheli kişi hakkında gerekli adli işlemlerin yapılacağı ifade edildi.

Haber: Ömer Özbay


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.