Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BAŞKAN MEHMET EKİNCİ’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BAŞKAN MEHMET EKİNCİ’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Gündem

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.



Başkan Ekinci, 30 Ağustos Zafer Bayramının 94. Yıldönümünde milletçe 15 Temmuz gecesi göstermiş olduğumuz kararlılığın, 30 Ağustos Zaferinin tezahürü olduğunu belirterek, milletimizin birlik ve beraberliğini asla bozamayacaklarını ifade edip, sözlerine şu şekilde devam etti.

"Bundan 94. Yıl önce bu kutsal vatan toprakları için canlarını seve seve veren aziz ecdadımızın torunları 15 Temmuz gecesinde tıpkı dedeleri gibi bu aziz topraklar için canlarını feda etti.Ayrıca ülkemizi kaos ortamına sürüklemek isteyen FETÖ ve işbirlikçi çetelerinin planlarını kahraman milletimiz 15 Temmuz Gecesi bozdu.

Başkan Ekinci; 15 Temmuz gecesi Ülkemizin varlığı ve bağımsızlığı için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı, minnet, ve rahmetle anarken, bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zaferi vesilesiyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, terörle mücadelede hayatlarını kaybeden şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.” Dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.