Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Eylem yapan ailelere destek ziyareti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eylem yapan ailelere destek ziyareti

Gündem

Dünya Dilleri Merkezi ve Yeryüzü Halkları Dostluk Vakfı, PKK'nin kaçırdığı çocukları için Diyarbakır'da oturma eylemi yapan ailelere destek ziyaretinde bulundu.

 Çoğunluğu 18 yaşın altında olmak üzere çocukları zorla PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin Dağkapı Şeyh Said Meydanı’nda başlatmış olduğu oturma eylemine destek büyüyor.

Dünya Dilleri Merkezi ve Yeryüzü Halkları Dostluk Vakfı, eylemleri 115’inci gününe giren aileleri eylem yaptıkları yerde ziyaret etti.

Vakıf adına açıklama yapan Dünya Dilleri Merkezi ve Yeryüzü Halkları Dostluk Vakfı Genel Başkanı Selamettin Tellioğlu, ailelerin yaşadıkları üzüntüleri paylaştıklarını belirtti.

Kaçırılan çocukların bir an önce ailelerine teslim edilmelerini isteyen Tellioğlu, “Diyarbakır’da barışı ve dostluğu isteyen, evlatları dağa götürülmüş olan anneleri ve babaları ziyaret ediyoruz. Üzüntülerini paylaşıyoruz. İnşallah üzüntüleri acıya dönüşmez. Çocukların annelerine teslim edilmelerini istiyoruz.” dedi. (Hamza Adiyaman / Ali Adiyaman - İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.