Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Evine hırsız giren Yeşim Salkım şeriatçı oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Evine hırsız giren Yeşim Salkım şeriatçı oldu

Gündem

Sanatçı Yeşim Salkım'ın Bodrum'daki evine geçtiğimiz günlerde hırsız girdi. Yaşadıklarını Twitter'da paylaşan sanatçı, "Bu hırsızları yakalayınca keseceksin ellerini, bak bir daha yapabiliyorlar mi?" dedi.

Sanatçı Yeşim Salkım'ın Bodrum'da kiraladığı eve geçtiğimiz günlerde hırsız girdi. Son dönemde Bodrum'da onlarca evi soyan çetenin son hedefi Yeşim Salkım'ın kiralık evi oldu.
Salkım yaşadıklarını twitter sayfasından paylaştı.
Salkım, şunları yazdı:
"Ve bir gün önce biz de Bodrum hırsızlarından nasibimizi aldık. Sabaha karşı evin içinde bir yabancı vardı. Çok kötü bir his. Kiraladığımız eve girdiler. İnanılır gibi değil. Allah'tan hiçbir zarar görmedik. Eşim tarafından kovalanıp 2.kattan atlayıp gitti. Bu hırsızları yakalayınca keseceksin ellerini, bak bir daha yapabiliyorlar mi?"
Yeşim Salkım'ın, "Bu hırsızları yakalayınca keseceksin ellerini, bak bir daha yapabiliyorlar mi?" ifadeleri okuyanları gülümsetti. Şeriatta, "hırsızın eli kesilir" hükmünü hatırlayanlar, "Yeşim Salkım, evine hırsız girince şeriatçı olmuş" yorumunu yaptılar.
ROTAHABER

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.