Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Esnaf DEDAŞ’ın kendisini mağdur ettiğini iddia etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Esnaf DEDAŞ’ın kendisini mağdur ettiğini iddia etti

Gündem

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bulunan bir esnaf, DEDAŞ’ın haksız yere elektriğini keserek kendisini mağdur ettiğini iddia etti.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bulunan bir esnaf, yaklaşık 10 gün önce elektrik borcunu ödediği halde DEDAŞ’ın elektriğini haksız yere kestiklerini iddia ederek çok mağdur olduğunu söyledi.

Yaklaşık 10 gün önce DEDAŞ’a gidip borcunu sıfırladığını söyleyen Mustafa Akdağ, DEDAŞ ekiplerinin bu gün gelip elektriği kesmek istediklerini söyledi. Akdağ, Elektrik borcunu ödediğini ve dekontlarını gösterdiği halde DEDAŞ ekiplerinin “Git derdini DEDAŞ’a anlat.” dediklerini belirti.

Kış aylarında hiç iş yapmadıklarını, gelen elektrik borcunun ise kış aylarında yaktıkları elektrikli sobanın borcu olduğunu dile getiren Akdağ, “Bir arkadaşımdan borç para aldım, DEDAŞ’a gidip borcumu sıfırladım. Ama bu gün saat 09 -10 gibi DEDAŞ’tan bir ekip gelerek elektriğimi kestiler. Atölyem durdu. 10 tane eleman burada boş duruyorlar. Kesmeyin, burada bir yanlışlık olmalı. Dekontu gösterdiğim halde, elektriği tekrar kestiler. DEDAŞ’a git dediler.” dedi.

Kesintiden dolayı mağdur olduğunu ifade eden Akdağ, “Bu DEDAŞ’ın bize yapmak istediği nedir. Biz de bu ülkenin vatandaşıyız. Esnafız eleman çalıştırıyoruz. Bu günkü zararımı kim karşılayacak DEDAŞ mı karşılayacak? 10 kişi çalıştırıyorum günlük 500-600 Lira masrafım olduğu halde atölyem durmuş. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yetkililere buradan sesleniyorum buna bir çare bulunmasını istiyorum. DEDAŞ artık kimseyi mağdur bırakmasın.” Şeklinde konuştu. (Mustafa Gül - İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.