Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ertekin, Polis haftasını kutladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ertekin, Polis haftasını kutladı

Gündem

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E. Sabri Ertekin, Polis Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Ertekin, mesajında şu cümlelere yer verdi: Milleti ve devleti için canını feda etmekten kaçınmadan en zorlu görevleri yerine getiren Türk Polisi, huzur ve güvenliği sağlamak adına özveri ve cesaretle çalıştığını görüyoruz. Bugün Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 167. yılını kutluyoruz. Polis teşkilatımız, kuruluşundan bu yana geçen sürede her geçen gün güçlenmiş, modern araç ve gereçlerle donatılmış, teknolojik alt yapıya sahip bir konuma gelmiş, modern bir polis teşkilatı olmuştur. 167 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan emniyet teşkilatının, her dönemde, milletimizin huzurunu ve güvenliğini sağlamak için gösterdiği çaba herkes tarafından takdirle karşılanmıştır.



Bu duygu ve düşüncelerle, tüm polis teşkilatının 167. Kuruluş yıldönümü kutlu olsun, görevleri başında şahadet şerbetini içen aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.