Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Erkan Petekkaya ve Haluk Levent gözaltına alındı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Erkan Petekkaya ve Haluk Levent gözaltına alındı

Gündem

Erkan Petekkaya ve Haluk Levent gözaltına alındı

Çete operasyonunda gözaltına alınanların sayısının artabileceği belirtildi. HALUK LEVENT GÖZALTINDA
Çete operasyonu kapsamında sanatçı Haluk Levent de İstanbul’da gözaltına alındı. Operasyon kapsamında oyuncu Erkan Petekkaya ile organizatör Ahmet San’ın da yine İstanbul’da ifadesine başvurulacağı belirtildi.

ŞANTAJ CD’Sİ


Operasyonun ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Ünlü isimlerin de karıştığı operasyonda çete elebaşının İzmir’de oturan PKK itirafçısı Diyarbakırlı eski kuyumcu Muzaffer K. olduğu belirtildi.

İddiaya göre oyuncu Erkan Petekkaya’ya başka bir grup uygunsuz görüntülerinin bulunduğu CD ile para sızdırmak için şantaj yaptı. Petekkaya da şantaj yapan bu gruptan kurtulmak için Muzaffer K.'dan yardım istedi.

Organizatör Ahmet San’ın da Çeşme’de kendisine ait eğlence yerinden kiracılarını çıkaramayınca yine bu gruptan yardım istediği iddia edildi.

Karşılıksız çek ve senetleri nedeniyle birçok kez gözaltına alınan Haluk Levent’in de tefecilerden aldığı parayı ödeyemeyince, sıkıştırıldığı, bunun üzerine Muzaffer K.’nın ’korumasına girdiği’ iddia edildi. Haluk Levent için gözaltına alınma kararı verildiği belirtildi.

Bu arada Prestij Müzik’in eski ortaklarından Burhan Aydemir’in de benzer nedenlerle İstanbul’da polise ifade vereceği ileri sürüldü.

Öteyandan Muzaffer K.’nın elebaşı olduğu ileri sürülen suç çetesiyle ilgili İzmir, İstanbul ve Bursa’da polisin operasyonlar yaptığı, şu ana kadar gözaltı sayısının 32’ye ulaştığı, bu sayının 49’u bulacağı bildirildi. 22 şüphelininİzmir, 15’inin İstanbul, diğerlerinin de Bursa’da gözaltına alınması bekleniyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.