Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
'Ergenekoncular' birbirine girdi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

'Ergenekoncular' birbirine girdi

Gündem

Aydınlık gazetesindeki görev değişimi gazeteyi karıştırdı. Gazetenin bugünkü başyazısında yer alan ifadeler “Ergenekoncular birbirine girdi” yorumlarını da beraberinde getirdi.

Ulusalcı kesimin sesi olan Aydınlık gazetesinde deprem devam ediyor. Ergenekon’un bir numaralı zanlısı İşçi Partisi lideri Doğu Perinçek’in müdahalesiyle görevden alınan Mehmet Sabuncu ve Serhan Bolluk’un yerlerine Yalçın Büyükdağlı ve İlker Yücel getirildi.
GİDEN İSİMLERE “DÖNEK” YAKIŞTIRMASI

Bu ikili gazetede göreve gelir gelmez ilk iş olarak ise giden isimlerin ardından zehir zemberek bir yazı kaleme aldı. Mehmet Sabuncu ve Serhan Bolluk’u isim vermeden döneklikle suçlayan gazetenin bugünkü başyazısında; “Aydınlık’ı 92 yıldır Aydınlık yapan yiğit fedailerini üç beş dönekle aynı çuvala koymuş olduk. En önemlisi, siz değerli okurlarımızı zehirledik. Haydi, en hafif ifadeyle üzdük, şaşırttık”
ifadelerine yer verildi.

TGB’DE AYDINLIK GİBİ KARIŞACAK MI?

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Genel Başkanı İlker Yücel’in, Aydınlık Gazetesi'nin yeni Genel Yayın Yönetmeni olması ise ulusalcı kesim tarafından "hem TGB hem de Aydınlık açısından yanlış bir karar" olarak nitelendirildi. TGB’de İlker Yücel’in yerine ise TGB Genel Başkan Yardımcısı Çağdaş Cengiz getirildi.
Kaynak: ROTAHABER


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.