Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ergani'de yolcu minibüsü bariyerlere çarptı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ergani'de yolcu minibüsü bariyerlere çarptı

Gündem

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde, bir yolcu minibüsü yolun ortasındaki bariyerlere çarptı. Olay yerine geç geldiği iddiasıyla ambulans çalışanları darp edildi.

Ergani’den Diyarbakır’a yolcu taşıyan bir minibüs, şoförünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yolun ortasında bulunan bariyerlere çarptı. Kazada biri ağır 11 kişi yaralandı. Olay yerine geç geldiği iddiasıyla ambulans görevlilerinden 2 kişinin darp edildiği iddia edildi.

Kazada minibüste bulunan yolculardan Şerif Karadaş (30), Selahattin Sarı (34), Oktay Karakoç (25), Sevda Karakoç (18), Mahmut Güzel (24), Ganime Çiçek (23), Dilan Karadeniz (17), Ömer Tekin (26), Murat Gül (23) ve Sinem İpek yaralandı.

Olay yerine çağrılan ambulansın geç geldiği iddiasıyla ambulans görevlisi Hakan İpek (40) ve Ahmet Gül’ün (29) darp edildiği ileri sürüldü.

Yaralılar ve darp edilen ambulans görevlileri Ergani Devlet Hastanesine kaldırılırken durumu ağır olan bir yaralı da Diyarbakır’a sevk edildi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.