Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ergani Kaymakamlığına Yonsuz atandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ergani Kaymakamlığına Yonsuz atandı

Gündem

İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Eskişehir'in Sivrihisar Kaymakamlığına atanan Erdinç Yılmaz'ın yerine Tunceli Vali Yardımcısı Eşref Yonsuz atandı.

3 yıldan bu yana Ergani'de görev yapan Kaymakam Erdinç Yılmaz, resmi gazete yayımlanan İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Sivrihisar'a tayin edildi. Yılmaz'dan boşalan Ergani Kaymakamlığı görevine ise Tunceli Vali Yardımcısı Eşref Yonsuz getirildi.

Tayinle ilgili açıklama yapan Kaymakam Yılmaz, “Ergani’de çalışmak bana çok şey kazandırdı. Çok güzel bir çalışma dönemini gönül rahatlığıyla geride bırakmanın huzurunu yaşıyorum. 3 yıllık çalışma dönemim boyunca çok yoğun bir çalışma dönemi yaşadık. Yapılması gereken çok şey vardı, ancak görev süremiz içerisinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Buradan ayrılmaktan dolayı içimde büyük bir hüzün var. Birçok yerde görev yaptım ancak buranın heyecanın bambaşkaydı. Zülküf Peygamber diyarının manevi havası ve Ergani’nin kadirşinas insanları bende çok güzel hisler yaşattı.” dedi. (Veysi Demirci-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.