Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Erdoğandan tarihi ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Erdoğandan tarihi ziyaret

Gündem

Erdoğan, Türk milleti bu aziz insanları hayır dualarıyla anmaktadır. Onları idama gönderenler ise bu cinayetin vebalinden ve bu utançtan kurtulamamıştır. dedi.

Topkapıdaki Anıt Mezara gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, idam edilişlerinin yıldönümünde merhum Adnan Menderes, Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkanı anma törenine katıldı. Burada bir konuşma yapan Erdoğan, Menderes ve arkadaşları, bu ülkeye yaptıkları hizmetlerin bedelini ödemiştir. İnancımıza Allah için memleketine hizmet edenler şehit kabul edilir. Onların idamı, aileleri için bir utanç değil, büyük bir gurur kaynağıdır. Türk milleti bu aziz insanları hayır dualarıyla anmaktadır. Onları idama gönderenler ise bu cinayetin vebalinden ve bu utançtan kurtulamamıştır. Türk milleti kendi iradesiyle göreve getirdiği bu masun insanların katledilmesini lanetle anmıştır. dedi.

Başbakan Erdoğan, 12 Eylüldeki referandumda evet kararı çıkmasını hatırlatarak, Ortaya çıkan irade bir kez daha darbeci vesayetçi anlayışa gereken cevabı vermiştir. Böyle acılar yaşanmaması en büyük dileğimizdir. Menderes ve arkadaşlarının yaktıkları demokrasi meşalesi el el dolaşmış ve bizlere kadar ulaşmıştır. Menderesin başlattığı demokrasi ve kalkınma mücadelesi merhumun manevi mirası olarak milletimiz tarafından kabul görmüştür. ifadelerini kullandı.

CİHAN



Etiketler:
Erdoğan Anıt Mezar


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.