Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Erdoğan Trenden İnen Binemez Diyerek Onu mu Kastetti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Erdoğan Trenden İnen Binemez Diyerek Onu mu Kastetti

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa mitinginde bu can bu bedende oldukça bu trenden inen bir daha asla binemez diyerek bazı isimlere mesaj vermişti. Peki, kimler trenden indiği halde tekrar bineceğini iddia ediyor. İddiaya göre, AK Parti'nin belediye başkan adaylığı vermediği Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, “bana oy verin seçilirsem AK Parti'ye geçeceğim” diyerek vatandaşlardan oy istiyor.

Son günlerde ortaya atılan bir iddiaya göre AK Parti'nin belediye başkanlığı vermediği Mehmet Özyavuz, Harran vatandaşlarına “bana oy verin seçilirsem AK Parti'ye geçeceğim” diyerek oy istediğinde bulundu. Cumhurbaşkanı Şanlıurfa mitinginde AK Parti’yi hançerleyen bir daha asla AK Parti’de görev alamayacağını kesin ve net ifadelerle açıkladı. Artık Mehmet Özyavuz’a AK Parti'nin kapıları kesinlikle kapatıldı.

Perşembenin Gelişi Çarşambadan Bellidir

Zaten yıllardır iki dönemdir belediye başkanlığı yapmasına rağmen hala Harran’ı köy görünümünden kurtaramayan Mehmet Özyavuz, hasbelkader seçilirse arkasına hektar desteğini almadan Haranı hak ettiği yere ulaştırmak bir yana daha da geriye götürecektir.buda çok zayıf bir ihtimal der ki perşembenin gelişi çarşambadan bellidir haramlar da bugün Cumhur ittifakına destek vererek AK partinin mitingine katıltılarak büyük bir kalabalık oluşturuldu. Buda Harran da Cumhur ittifakı ortak aklın hakim olduğunu gösteriyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.