Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Erdoğan: FETÖ ile mücadele sürüyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Erdoğan: FETÖ ile mücadele sürüyor

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında FETÖ elebaşının ABD'den iadesi konusunda gelinen süreçle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Serdar Karagöz ve Sermin Baysal Ata'nın moderatörlüğündeki programda Erdoğan, FETÖ elebaşının ABD'den iadesi konusunda yapılan çalışmaları aktardı. 

FETÖ elebaşının ABD'den iadesi konusunda gelinen noktaya ilişkin soru üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dışişleri Bakanlığı’nın görüşmelerinde ve ikili görüşmelerde terörist başının Türkiye'ye verilmesinin gerekliliğini defalarca ABD’li yetkililere ilettiklerini belirterek, şunları ekledi: “Çünkü başka şüpheler artık tezahür etmeye başladı. Bu konuyu gündeme getirmemiz FBI'yı devreye getirdi. FBI'ın bazı çalışmalarına bizler de tanık olduk. Temenni ederim ki FBI'ın çalışmaları neticesinde bir karar çıkması sağlanabilir” dedi.

FETÖ'ye gönül veren vatandaşların hâlâ bu hassasiyeti anlamamalarını kabul etmenin mümkün olmadığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunu bizim konuşmamız, belki ağır olacak ama artık bunu söylemek zorundayız; buna hala körü körüne inanan, arkasından giden haşa tapan insanlar gerçekleri öğrensinler. 'Acaba' sorusuna onlar cevap arasın” ifadelerini kullandı.

Figüranlarla uğraşmanın yanında, perde gerisinde kimlerin olduğunun da artık görülmesi gerektiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz FETÖ olayına 2010'dan sonra tam manasıyla vakıf olabildik. Geçmişi itibariyle biliyoruz ama böyle olduğunu, bir ihanet içinde olmasını hiç düşünmedik” sözlerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “FETÖ tamamen temizlendi diyebilir miyiz?” sorusuna karşılık Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hayır. Daha yapılacak çok operasyon var. Devletin içinde, devletin çeşitli kurumlarında, polisimizde, askerimizde, her yerde var. Onun için kolay değil. Bu adeta metastaz yapmış” cevabını verdi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.