Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Erdoğan'dan Flaş Atamalar! Merkez Bankası Başkan Yardımcısı da Görevinden Alındı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Erdoğan'dan Flaş Atamalar! Merkez Bankası Başkan Yardımcısı da Görevinden Alındı

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Murat Çetinkaya görevden alındı. Murat Çetinkaya’dan boşalan bu makama ise Mustafa Duman atandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN YENİ ATAMALAR

Yayımlanan atama kararnamesinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Murat Çetinkaya görevden alındı. Murat Çetinkaya’dan boşalan bu makama ise Mustafa Duman atandı.

Resmi Gazete’de Yer Alan Atama Kararı

“Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkan (Guvemör) Yardımcısı Murat ÇETINKAYA, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 35 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmış Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkan (Guvemör) Yardımcılığına, 1211 sayılı Kanunun 29 uncu maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7 nci maddeleri gereğince Mustafa DUMAN atanmıştır.”

MAKİNE KİMYA ENDÜSTRİSİ VE DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİNE YENİ ATAMALAR

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğünde de görev değişikliği oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan kurumda açık durumda bulunan Genel Müdür Yardımcılığı görevine Durmuş Ali KESKİN KILIÇ’ı atadı.

“Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü’nde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Durmuş Ali KESKİN KILIÇ atanmıştır.”

Bir diğer atama ise Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nde oldu. Bu kurumda Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı makamında yer alan Mehmet KARAKAN görevden alındı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.