Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Erdoğan ameliyattayken yerleştirmişler
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Erdoğan ameliyattayken yerleştirmişler

Gündem

Başbakan Erdoğan’ın evindeki ofisinde ve makam odasında bulunan dinleme cihazlarının, bağırsak ameliyatı geçirdiği dönemde konulduğu ortaya çıktı.

Başbakan Erdoğan’ın evindeki ofisinde ve makam odasında bulunan dinleme cihazlarının, bağırsak ameliyatı için İstanbul’da hastaneye yattığı dönemde konulduğu ortaya çıktı. Erdoğan, 26 Kasım 2011’de İstanbul’da ameliyat oldu ve 14 Aralık 2011’e kadar da İstanbul’daki evinde dinlendi.

Bu süre içinde hiç Ankara’ya gelmeyen Erdoğan’ın, Ankara’daki evi ve Başbakanlık makam odası da boş kaldı. Böceklerin de, bu boşluktan yararlanılarak, ‘’Sessiz dönem’’ sırasında yerleştirildiği sanılıyor. Dinleme cihazları, Aralık ayı sonunda bulundu. Böylelikle Erdoğan’ın, Aralık 2011’de 10-15 gün süreyle dinlenmiş olabileceği ihtimali kuvvet kazandı.

Başbakan Erdoğan 26 Kasım 2011 günü, bağırsaklarındaki rahatsızlık nedeniyle İstanbul Marmara Üniversitesi Hastanesinde ameliyat olmuştu. 18 gün süreyle İstanbul’daki evinde dinlenen Erdoğan, 14 Aralık günü Ankara’ya döndü. Bu süre içinde ailesi de İstanbul’da kaldı.

Ankara’ya gelişinde Esenboğa havaalanında, ''Nazar etme dünya, ondan bir tane var'' yazılı pankart ile karşılanan Erdoğan, 2,5 ay sonra da Şubat 2012’de yeni bir ameliyat geçirmiş ve 15 gün İstanbul’da kalmıştı.

Kaynak : Gazeteport


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.