Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Erdoğan Açıkladı: 4 Gün Sokağa Çıkma Yasağı Uygulanacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Erdoğan Açıkladı: 4 Gün Sokağa Çıkma Yasağı Uygulanacak

Gündem

Önümüzdeki hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı, Salı günü 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olduğu için 18 mayıs pazartesi ve 19 mayıs salı günleri de sokağa çıkma yasağı uygulanacak.

Kabine toplantısının ardından basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16-17-18-19 Mayıs'ta yine sokağa çıkma kısıtlandırılması uygulanacağını açıkladı.

4 GÜN SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI

Erdoğan Sokağa çıkma yasağı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Dün saat 11 ile 15 saatleri arasında 65 yaş üstü vatandaşlarımıza sokağa çıkma imkanı verdik. Bu vatandaşlarımızın kurallara uyarak görmekten memnun olduk. Cuma günü de 15-20 yaş grubu aynı imkandan yararlanacaktır. Herhangi bir olumsuzluk olmadığı sürece önümüzdeki haftalarda da uygulanacaktır. 16-17-18-19 Mayıs'ta yine sokağa çıkma kısıtlandırılması uygulanacaktır." dedi.

9 ŞEHRİN GİRİŞÇIKIŞ SINIRLANDIRILMASI SONA ERDİ
Geçtiğimiz hafta 7 ilimizdeki şehirler arası giriş çıkış sınırlandırmasını sonlandırmıştık. Bu haftada yaptığımız değerlendirmede 9 şehirimiz için daha şehirler arası giriş çıkış sınırlandırmasını sona erdirmeyi kararlaştırdık. Bunlar; Adana, Diyarbakır, Mardin, Trabzon, Ordu, Denizli, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Tekirdağ illerimizdir. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.