Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
En değerli bilimsel araştırma ödülü Bursa'ya
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

En değerli bilimsel araştırma ödülü Bursa'ya

Gündem

Bursa İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi kliniğinde Başasistan olarak görev yapan Dr. Evren Dilektaşlı, en değerli bilimsel araştırma ödülüne layık görüldü.

Bursa İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi kliniğinde Başasistan olarak görev yapan Dr. Evren Dilektaşlı, Amerika Birleşik Devletlerinde yapılan en değerli bilimsel araştırma ödülüne layık görüldü.

Ekim ayında Amerika Birleşik Devletlerinin Chicago kentinde dünyanın en büyük cerrahi derneği “American College Of Surgeons” tarafından düzenlenen ACS 2015 kongresinde Dr. Evren Dilektaşlı’ya travma, cerrahi yoğun bakım, obezite ve acil cerrahi alanlarında yaptığı bilimsel çalışmalar nedeni ile 2015 yılının en değerli bilimsel araştırması “Excellence In Research Award” ödülü verildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bursa ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın, kaliteli sağlık hizmeti verme hedefinin yanı sıra bilimsel araştırmalar konusunda da ülkemiz ve dünyada Bursa’nın yer alması için araştırmacıların önünü açacak, onlara zaman ve teknik destek sağlayacak düzenlemeler planladıklarını ifade etti.

Yaptığı bilimsel çalışmalar dolayısıyla Dilektaşlı’yı tebrik eden Aşkın, araştırmacı hekimlere olan ihtiyacın önemine dikkat çekerek araştırma alanında bu tarz başarıların devamını arzu ettiklerini söyledi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.