Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Emniyetten suç örgütüne darbe: 10 tutuklama
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Emniyetten suç örgütüne darbe: 10 tutuklama

Gündem

Şanlıurfa ve Gaziantep’te güvenlik güçleri tarafından suç örgütüne operasyon düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 16 şüpheliden 10 kişi tutuklandı.

Şanlıurfa ve Gaziantep’te güvenlik güçleri tarafından suç örgütüne operasyon düzenlendi. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler, mahkemeye çıkartıldı. Suç liderinin de aralarında bulunduğu 16 şüpheliden 10’u tutuklandı.

Urfa ve Antep’te suç örgütüne eş zamanlı operasyon düzenlendi. Çete lideriyle birlikte 16 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Gözaltına alınan zanlılardan 10’u tutuklanırken, 4 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 2 şüpheli de ev hapsi cezası aldı. Ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda tabanca, mermi, uyuşturucu ve bıçak ele geçildi.(Ruha Haber Ajansı)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.