Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Emniyetten fakir ailelere gıda yardımı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Emniyetten fakir ailelere gıda yardımı

Gündem

Viranşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, ihtiyaç sahibi 50 aileye Ramazan ayı dolayısıyla gıda yardımında bulundu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, daha önce tespit ettiği bakıma muhtaç hasta ve yaşlılar ile ihtiyaç sahibi 50 aileye gıda yardım paketlerini evlere teslim etti.

İçerisinde Pirinç, Bulgur, Fasulye, Şeker, Yağ, Mercimek, Un, Salça ve makarna bulunan gıda paketlerini ihtiyaç sahiplerini evlerinde ziyaret ederek teslim eden ekipler, yardımların Ramazan ayı boyunca devam edeceğini kaydetti.

İlçe Emniyet Müdürü Fahri Vardal, polis teşkilatının vatandaşın sadece güvenliğini sağlamakla yetinmediğini, huzur ve mutluluğu için sosyal çalışmalar da yaptığını belirterek, yeni atanmalarına rağmen faaliyet ve hizmetlere başladıklarını söyledi.

Mübarek Ramazan ayının fazileti ve bereketi halkın üzerinde olması dileğinde bulunan Vardar, onlarla beraber dayanışma içerisinde bizi seven bizim de sevdiğimiz Viranşehir halkına az da olsa yardım yaptıklarını kaydetti.

Yardımların daha da artarak devam edeceğini ifade eden Vardar, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, halkımızın hep yanında olcağız. Hepimiz kardeşiz. Tek amacımız halkımızın huzurlu ve güveni bir yaşan sürmesidir. Şeklinde konuştu.

 

Haber-Foto: Mustafa Çapanak


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.