Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/1-487c2366.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Emniyet müdüründen kahvede 'kontör' uyarısı VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Emniyet müdüründen kahvede 'kontör' uyarısı VİDEO

Gündem

Hilvan ilçe emniyet müdürü Mehmet Küçükseymen önderliğinde Bağlar Mahallesinde bulunan bir Kıraathanede çok sayıda vatandaş ile bir araya gelerek huzur toplantısı yaptı.

Bir araya geldiği vatandaşlara öncelikle vatandaşlık haklarını anlatan emniyet müdürü Mehmet Küçükseymen polisin vatandaşın malını ve canını korumakla yükümlü olduğunu söyleyerek her türlü konuda bir telefon kadar yakın olan polis teşkilatından yardım isteyebileceklerini ifade etti.


Son zamanlarda artan dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına değinen Küçükseymen vatandaşları bu konuda dikkatle uyardı. Emniyet Müdürü Küçükseymen “ Çevrenizde tanımadığınız şüpheli kişiler olduğu zaman bunu bizimle paylaşın ve bu konuda bizi aramaktan asla çekinmeyin” dedi. Özellikle son zamanlarda artış gösteren kontör dolandırıcılığı konusunda vatandaşları bilgilendiren ve uyaran Küçükseymen “ Sizi arayıp kendini polis, hâkim, savcı olarak tanıtan ve numaranızın yasadışı olaylarla bağlantılı bir yerlerde çıktığını söyleyen olursa bunlara asla itibar etmeyin. Buna bağlı olarak şantaj amaçlı olarak sizden para veya kontör isteyen olursa bunu zaman geçirmeden anında muhakkak bizimle paylaşın” dedi.



Eğitim konusuna da değinen Hilvan Emniyet Müdürü Mehmet Küçükseymen, toplantıya katılan vatandaşların eğitim yaşındaki çocuklarına daha fazla ilgi ve alaka göstermelerini istedi. Özellikle de eğitim yaşındaki çocukların ve gençlerin sanal ortamdaki tehlikelerden uzak tutulmaları gerektiğinin altını çizdi.



Bilgilendirme için emniyet müdürüne teşekkür eden vatandaşlar, bu tür toplantıların daha sıkça yapılmasını talep ederek emniyet müdürüne teşekkür ettiler. 

VİDEO



Hilvan emniyet Müdürlüğü Huzur Toplantısı ile balikligol_com

Mustafa Ufak / Hilvan

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.