Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Elleriyle Parke Taşı Döşedi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Elleriyle Parke Taşı Döşedi

Gündem

Uğurlu mahallesinde Büyükşehir Belediyesinin başlatmış olduğu kapsamlı çalışmaları yerinde inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Parke Taşı çalışmalarına katıldı.


Mahalle Sakinlerinin istemesi üzerine Uğurlu Mahallesinde, Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığınca Yürütülen hummalı çalışmaları yerince inceleyen Başkan Güvenç’e mahalle sakinleri eşlik etti.

Mahalle sakinlerinin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e mahallerindeki sorunları anlatmasının hemen ardından bölgede altyapı, parke taş ve asfaltlama çalışmaları ile gübre temizleme ve ilaçlama çalışmaları başlatılmıştı.

Uğurlu mahallesinde incelemeleri sırasında Parke taşı döşeyen Başkan Güvenç, “daha iyi ve yaşanabilir bir Şanlıurfa için Kent genelinde mesai kavramı bilmeden çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Bölgede başlatılan kapsamlı çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e teşekkür etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.