Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Elekronik kimlikler Aralık'ta verilecek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Elekronik kimlikler Aralık'ta verilecek

Gündem

Başbakan Davutoğlu, elektronik, biyometrik özellikleri de taşıyan kimliklerin Aralık ayından itibaren verilmeye başlanacağını açıkladı.

 İçişleri Bakanlığı'nda katıldığı bilgilendirme toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, elektronik, biyometrik özellikleri de taşıyan kimliklerin Aralık ayından itibaren verilmeye başlanacağını söyledi.

Doğum, ölüm, adres değişikliklerinin elektronik ortamda yapılabileceğini belirten Davuoğlu, "Doğum için dahi ne kadar bürokratik uygulamaların olduğu hepimizin malumu. Yeni kimlikler ki son derece kullanışlı, elektronik, biyometrik özellikleri de taşıyan kimlikler Aralık ayından itibaren verilmeye başlanacak." dedi.

Mahkeme kararıyla gerçekleştirilebilen soyadı değişikliğinin de kolaylaştırılacağını ifade eden Başbakan Davutoğlu, bir dilekçeyle soyadı değiştirilebileceğini söyledi. Davutoğlu, "Çok uzun mahkeme süreçleri olmayacak, dilekçeyle soyadı değiştirilecek." ifadelerini kullandı.







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.