Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Elazığ'da 'Aile İçi İletişim' semineri
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Elazığ'da 'Aile İçi İletişim' semineri

Gündem

Elazığ'da 'Aile İçi İletişim ve Anne-Baba Tutumu' konulu seminer düzenlendi.

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Aile İçi İletişim ve Anne-Baba Tutumu’ konulu seminerde konuşan Psikolojik Danışman Bilal Tekin, ailelere önemli tavsiyelerde bulunarak, “Çocuğunuzu oyunla büyütün, sevgiyle yoğurun, özgüvenle yetiştirin.” dedi.

Elazığ Belediyesi Aile Psikolojik Danışma Merkezi tarafından düzenlenen ‘Aile İçi İletişim ve Anne-Baba Tutumu’ konulu seminer yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Elazığ Belediyesi’nin Sosyal Destek Projeleri kapsamında Dumlupınar İlköğretim Okulu’nda düzenlenen seminere, özellikle anneler yoğun ilgi gösterdi.

Seminere konuşmacı olarak katılan Psikolojik Danışman Bilal Tekin, aile içi iletişim ve aile içi iletişimde dikkat edilmesi gereken konular, aile içi empati kurabilme, sevginin aile içinde oynadığı birleştirici rol, mutluluğu aile içerisinde yaşayabilme, ailede ‘biz’ bilincini oluşturma, başarılı çocuk yetiştirme ve çocuk sahibi olmanın ayrıcalığını görebilme konularına ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Çocukların birey olarak yetişmesinde belirleyici faktörlerin başında anne ve babanın rol model olduğuna dikkat çeken Tekin, çarpıcı örneklerle ailelere doğru rol model olabilmenin gerekliliğini ve çocukların gelişiminin temelinde anne-babaların tutum ve davranışlarının belirleyici olduğunu kaydetti. (Sinan Bilici-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.