Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ehliyetler artık randevu ile alınacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ehliyetler artık randevu ile alınacak

Gündem

Şanlıurfa’da ehliyet almak isteyenler artık internetten randevu alarak alabilecekler.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada; “Trafik Tescil Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen “Sürücü Belgesi verilmesi” ile ilgili işlemlerde 30.05.2012 tarihinden itibaren internet üzerinden randevu sistemine geçilecektir.





Sürücü belgesi ile ilgili işlem yaptırmak isteyen vatandaşlarımız bu tarihten itibaren İl Emniyet Müdürlüğümüze ait www.sanliurfa.pol.tr internet adresinin sol tarafında bulunan “Online Trafik Randevu Sistemi” başlıklı linke tıklamak suretiyle vatandaşlık numarası ile randevu alabilecek, randevu iptali ve sorgulaması yapabilecektir. Sürücü belgesi müracaatı sırasında hazır bulundurulması gereken belgelerin neler olduğu aynı linkte bulunan “gerekli belgeler” alt başlığından öğrenebilecektir.



İnternet üzerinden online randevu verilmesi şu an için sadece sürücü belgesi işlemleri ile sınırlıdır. Trafik Tescil Şube Müdürlüğünde verilen diğer hizmetlerin yürütülmesinde online randevu sistemine geçilmesi ile ilgili alt yapı çalışmaları sürdürülmektedir” denildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.