Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ehliyet sorgusu: 8 Gözaltı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ehliyet sorgusu: 8 Gözaltı

Gündem

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler dün gece uygulama yaptı. Divanyolu Caddesi ve Haşimiye Meydanı arasında uygulama yapan polis, güzergahtan geçen araçları ve motosikletleri durdurarak, ehliyet ve ruhsat kontrolü yaptı.

 

Uygulama sırasında bir motosiklet sürücüsünü de durduran polis, motosikletin plakasız ve ruhsatsız olduğunu tespit etti. Polis ekipleri bunun üzerine trafik polisine haber verdi. Olay yerine gelen trafik polisinin motosiklet sürücüsüne ceza yazdığı sırada, ismi öğrenilemeyen motosiklet sürücüsü polis ekipleri ile tartışmaya başladı.

 

Çıkan tartışma büyüyünce motosiklet sürücüsü yakınlarını telefonla arayarak haber verdi. Bunun üzerine olay yerine gelen motosiklet sürücüsün yakınları polislerle tartışmaya başladı. Çıkan tartışma sonucu olay yerine takviye ekip istendi. Kısa sürece olaya müdahale etmeyi başaran polis ekipleri 8 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

 Mehmet Kılınç / GAPHA


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.