Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Eğilmez; Allah Böyle Acılar Bir Daha Yaşatmasın
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eğilmez; Allah Böyle Acılar Bir Daha Yaşatmasın

Gündem

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Manisa’nın Soma ilçesinde bir kömür madeninde trafo patlaması nedeniyle çıkan yangın sonrası vefat eden maden işçilerine başsağlığı ve yaralılara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, olay dolayısıyla bir başsağlığı mesajı yayımlayarak olayda hayatını kaybeden madencilere Allah’tan rahmet; kederli ailelerine sabırlar diledi.

Tüm Türkiye olarak bu elim olay karşısında tek yürek olarak acıları paylaştıklarını belirten Başkan Eğilmez; “Manisa’nın Soma ilçesinde bir kömür ocağında meydana gelen patlama sonrasında hayatını kaybeden emekçi kardeşlerime Allah’tan rahmet; kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Allah, bir daha böyle acılar yaşatmasın. Milletimizin başı sağ olsun. Maden kazası nedeniyle belediyelerimizin tüm müzik etkinlikleri, konser, festival, şölen ve eğlence programları iptal edilmiştir. Malatya ilimizde 17 Mayıs 2014 Cumartesi günü düzenlenecek olan Bölge Gençlik Şöleni programı da yapılmayacaktır” dedi. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.