Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa'ya raylı sistem geliyor-Raylı sistem nedir?
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa'ya raylı sistem geliyor-Raylı sistem nedir?

Gündem

Şanlıurfalıların merakla beklediği raylı sistem için ilk kez somut adım atıldı. peki, Urfa'ya raylı sistem gelecek mi? Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye önemli yetki verildi!.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, raylı sistem projesine İller Bankası'ndan kredi çekme konusunda Meclisten yetki aldı.

Raylı sistem projesi ilk etapta Abide-Balıklıgöl, İkinci etap Karaköprü/Cemre-Abide, üçüncü etap Abide-Eyyübiye Devlet Hastanesi’ni kapsıyor. Sonraki aşamada Abide-Osmanbey hattı da hayata geçirilecek. 

Raylı sistem nedir?

Dünyada ve özellikle avrupa da çok popüler olan, devletimizin gelecekte ki planlarında önemli stratejik bir yer tutan, genellikle ulaşım ve taşımacılık da kullanılan işletim masraf ve riskleri az olan sistemler topluluğudur.

Raylı Sistemler denilince en ön planda Tren ve Hızlı Trenler vardır. Son yıllarda ülkemizde hızla artan hızlı tren yapım çalışmalarıyla artan yetkin elemana ihtiyaç, önümüzdeki günlerde daha da artacak olan tren sektöründe çalışmalar yapan alan raylı sistemlerdir.

 (Hizmet/Balikligol.com)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.