Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Doğuş Üniversitesi İrtibat Ofisinden Emniyet Müdürüne Ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Doğuş Üniversitesi İrtibat Ofisinden Emniyet Müdürüne Ziyaret

Gündem

Doğuş Üniversitesi Tanıtım Temsilcisi Mehmet Güneş, Şanlıurfa’ya yeni atanan İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu’nu makamında ziyaret etti.


Güneş, Doğuş Üniversitesi adına Likoğlu’na yeni görevinde başarılar dilemek üzere gerçekleştirdiği ziyaretinde, kentte yürüttükleri eğitime katkı çalışmalarından bahsetti. Doğuş Üniversitesi’nin sadece Şanlıurfa’daki okullarla ve öğrencilerle değil, meslek örgütleriyle de ortak projeler gerçekleştirdiğine değinen Güneş, geçmiş etkinlikler hakkında bilgi verdi. Güneş, emniyet teşkilatı için de bir eğitim semineri verilmesi üzerinde ortak çalışma yürütülebileceği önerisinde bulundu.
Emniyet Müdürü Likoğlu ise ziyaret için Güneş’e teşekkür ederek, ortak seminer önerisinden memnun olduğunu, eğitim odaklı çalışmalar gerçekleştirmekten mutluluk duyacaklarını vurguladı. Likoğlu, İstanbul’dan Şanlıurfa’ya geldiğini ve Doğuş Üniversitesi’ni tanıdığını da belirtti.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.