Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
DOĞUKENT’E 9 BİN METREKARELİK PARK KAZANDIRILIYOR
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

DOĞUKENT’E 9 BİN METREKARELİK PARK KAZANDIRILIYOR

Gündem

Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Doğukent mahallesinde yaklaşık 9 bin metrekare alanda yeni bir park kazandırılıyor

Değişen ve hızla büyüyen Karaköprü'de vatandaşların daha modern yaşam alanlarına ve yeşil alanlara kavuşmaları adına yeni parklar kazandıran Karaköprü Belediyesi, ilçenin gelişen mahallelerinden olan Doğukent Mahallesine yaklaşık 9 bin metrekarelik yeni bir park kazandırıyor.

Doğukent’te yaşayan vatandaşların yeşil alan ve yaşam alanı ihtiyacının önemli bir kısmını karşılayacak olan parkın içerisinde çocuk oyun grupları, yürüyüş yolu, fitness grupları, oyun sahaları ile kamelyalar bulunacak.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, yemyeşil bir Karaköprü’nün yanında modern yaşam alanları oluşturmaya çalıştıklarını ifade etti.

Başkan Baydilli, “Şanlıurfa’nın en fazla yeşil alana sahip olan ilçesi olarak park anlamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, yeşil alan ihtiyacı olan tüm mahallelerimize yeni parklar kazandırıyor. Doğukent Mahallemiz her geçen gün yeni konutlarla büyüyen ve yeni ihtiyaçlar hasıl olan bir bölgedir. 

 Buradaki yeşil alan ihtiyacını karşılamak, insanların rahatlıkla oturup zaman geçirebilecekleri ve çocukların güvenli bir şekilde oyun oynayacakları bir park yapmak istedik. Yapımına başladığımız 9 bin metrekarelik parkımızı en kısa sürede bitirip mahallemizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Parkımız şimdiden ilçemize ve mahallemize hayırlı olsun” dedi.

Öte yandan Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 2022 yılında ilçede 14 adet yeni park yapılması planlanıyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.