Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Diyarbakır'ın Hazro İlçesinde sokağa çıkma yasağı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Diyarbakır'ın Hazro İlçesinde sokağa çıkma yasağı

Gündem

Diyarbakır Valiliği, Hazro İlçesi'nin kırsal kesiminde kalan bölgelerdeki 6 mahallesindedü saat 18.00'den itibaren sokağa çıkma yasağı getirildiğini açıkladı.

Diyarbakır Valiliği, Hazro İlçesi'nin kırsal kesiminde kalan bölgelerde PKK'lılara yönelik operasyon düzenleneceğini belirterek, 6 mahallesinde dün saat 18.00'den itabaren sokağa çıkma yasağı getirildiğini açıkladı.

Diyarbakır Valiliği, Hazro İlçesi'nin dağlık ve ormanlık alanında faaliyet yürüten bölücü PKK mensuplarına yönelik Koçbaba, Akbulut, Ülgen, Mutluca, Zilipınar mevkii, Korhan mahalleleri arasında kalan bölgede operasyon icra edileceğini açıkladı.

Valilik açıklamasında, "Operasyon icra edilecek bölgelerde halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması ve sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla, 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11/C maddesi gereğince, belirtilen bölgelerde (Hazro İlçesi; Koçbaba Mahallesi, Akbulut Mahallesi, Ülgen Mahallesi, Mutluca Mahallesi, Zilipınar Mevkii ve Korhan Mahallesi) 04 Aralık 2015 Cuma günü saat 18.00'dan geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar giriş ve çıkışlar ile sokağa çıkma yasaklanmıştır. Söz konusu yasağa vatandaşlarımızın uyması kendi can ve mal güvenlikleri yönünden önem arz etmekte olup, yasağın bitim süresi ayrıca duyurulacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.