Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Diyarbakır'daki DBP'li belediyelerin iş araçlarına el konuldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Diyarbakır'daki DBP'li belediyelerin iş araçlarına el konuldu

Gündem

PKK'ye yardım ettikleri gerekçesiyle Diyarbakır'daki bazı ilçe belediyeleri hakkında başlatılan soruşturma kapsamında birçok iş makinesi ve araca el konuldu.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, PKK’ye yardım ettikleri gerekçesiyle Diyarbakır'daki bazı ilçe belediyeleri hakkında soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında birçok iş makinesi ve araca el konuldu.

Cumhuriyet Başsavcılığı, PKK’ye yardım ettikleri gerekçesiyle Diyarbakır'a bağlı; Dicle, Silvan, Sur, Kulp, Bismil ve Lice belediyeleri hakkında başlatılan soruşturma çerçevesinde bu belediyelere ait bazı kepçe ve araçlara el koydu.

Soruşturma kapsamında yakalanan; F.K, H.C, A.R.Ç, Y.S. ve A.Ö. çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Hatırlanacağı üzere DBP’li belediyeler, belediyenin iş makinelerini kullanılarak PKK’ye destek verme amacıyla çukur kazma iddiaları ile gündeme gelmişti.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.