Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Diyarbakır'da Sur ilçesinde yasak kalktı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Diyarbakır'da Sur ilçesinde yasak kalktı

Gündem

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 3 gün önce ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde meydana olaylar nedeniyle 3 gün önce Diyarbakır Valiliği tarafından ilan edilen sokağa çıkma yasağı saat 15.30 itibarı ile kalktı.

Yasağın kalkması ile ilgili Diyarbakır Valiliğinden yapılan acıkmada, “ilimiz Merkez Sur ilçesinde Sur içinde kalan bölgede (Cevatpaşa, Dabanoğlu, Fatihpaşa, Hasırlı, Savaş, Cemal Yılmaz mahallelerinde ve Gazi Caddesinde) ve Yenişehir ilçesinde (Feritköşk ve Dicle mahallerinde) 10 Ekim 2015 Cumartesi günü saat: 05.00’dan geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti.

Yapılan çalışmalar sonucunda Yenişehir ilçemizde (Feritköşk ve Dicle mahallerinde) 10 Ekim 2015 günü saat: 17.00 itibariyle, Sur ilçesi Sur içinde kalan Dabanoğlu, Cemal Yılmaz ve Cevat Paşa mahallelerinde 12.10.2015 Pazartesi günü saat: 20. 00 itibariyle sokağa çıkma yasağı kaldırılmıştı.

Çalışmaların tamamlandığı Fatihpaşa, Hasırlı, Savaş mahallelerinde ve Gazi Caddesinde de 13 Ekim 2015 Salı günü saat:15.30 itibariyle sokağa çıkma yasağı kaldırılmış olup, Sur ve Yenişehir ilçelerinde bazı mahalleleri kapsayan sokağa çıkma yasağı tamamıyla son bulmuştur.” Denildi.


(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.