Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Diyarbakır'da hırsızlık zanlısı 10 kişi yakalandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Diyarbakır'da hırsızlık zanlısı 10 kişi yakalandı

Gündem

Diyarbakır'da çelik kasa, beyaz eşya ve altın hırsızlığı yapanlara son iki ayda yapılan baskınlarda 10 zanlı yakalandı. Olaylarda ayrıca bir adet pompalı tüfek ve bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Diyarbakır'da Ağustos ve Ekim aylarında gece saatlerine ev ve işyerlerinden çelik kasa, beyaz eşya ve altın hırsızlığı yapan şahıslara yapılan baskınlarda 10 şüpheli yakalandı. Olaylarda ayrıca bir adet pompalı tüfek ve bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Mobesa Kameraları, olay yeri inceleme çalışmaları ve görgü tanıklarının bilgileri doğrultusunda hırsızlık yapan şahıslara yapılan eş zamanlı baskınlar ile hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı olan ve “hırsızlık malını satın alma”, “parada sahtecilik” ve “ruhsatsız tabanca bulundurmak” suçlarından aranan şahıslarında içinde olduğu 2’si çocuk toplam 10 zanlı yakalandı. Yakalanan şahıslar hakkında yapılan tahkikat sonrasında mahkemeye sevk edilen 2’si çocuk toplam 6 şahıs tutuklandı.

Ayrıca düzenlenen baskınlarda yakalanan şahısların evlerinde yapılan aramalarda bir adet pompalı tüfek, bir adet ruhsatsız tabanca, 99 adet fişek ve bir adet şarjör ele geçirildi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.