Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Diyarbakır'da 4 PKK'li yakalandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Diyarbakır'da 4 PKK'li yakalandı

Gündem

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde PKK'ye yönelik yapılan baskınlarda 4 PKK'li yakalandı.

Silvan’da 14 Kasım 2015 tarihinde operasyondan dönen askerlere yönelik gerçekleştirilen olaylarla ilgili şüphelilerin yakalanması yönünde yapılan baskınlarda; Birinin yaşı küçük olmak üzere 4 kişi yakalandı.

Diyarbakır Valiliğinde yapılan açıklamada, baskınlarda yakalanan şahıslar; Y.K, M.D, V.D ve M.S Silvan Cumhuriyet Başsavcılığınca alınan ifadelerinin ardından ‘Terör örgütü Propagandası yapma, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini, Yargı Organlarını, Askeri veya Emniyet Teşkilatını alenen aşağılama’ gerekçesiyle tutuklanmaları talebi ile Silvan Sulh Ceza Hâkimliğine sevk edildiler.

Sorgularının ardından şüpheliler; Y.K. ve M.D. serbest bırakılırken V.D. ve M.S. isimli 2 şüpheliler ise tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Silvan Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında kimliği tespit edilen şüpheli bir kişinin ise arandığı belirtildi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.