Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Diyarbakır Valisinden Vali Küçük'e ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Diyarbakır Valisinden Vali Küçük'e ziyaret

Gündem

Karacadağ Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı için Şanlıurfa'ya gelen Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'ü makamında ziyaret etti.

Ziyareti sırasında Vali Kıraç’a; Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar ve Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İlhan Karakoyun da eşlik etti.

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Küçük, “Kalkınma Ajansımızın toplantısı için bir araya geldiğimiz değerli Valimizin ziyareti bizleri mutlu etti. Diyarbakır ve Şanlıurfa illeri olarak sadece ajansımızın çalışmalarında değil, her alanda bir araya gelerek yürütülecek çalışmalarla illerimiz daha da kalkınacaktır. Sayın Valimize ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç ise misafirperverliğinden dolayı Vali İzzettin Küçük’e ve Şanlıurfa halkına teşekkürlerini iletti.






Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.