Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Diyarbakır Valiliğinden kar uyarısı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Diyarbakır Valiliğinden kar uyarısı

Gündem

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada bu geceden itibaren il genelinde yoğun kar yağışı olacağı uyarısında bulunuldu.

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, Diyarbakır ve çevresinde yarın akşama kadar sürmesi beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle, vatandaşların dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu.

Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada; Bugün akşam saatlerinden itibaren Şırnak, Siirt, Batman ve Diyarbakır’ın kuzey ilçelerinde başlayacak olan yoğun kar yağışıyla, karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek. Yağışların Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günşerinde kar yağışının devam edeceği belirtildi.

Karın yağmasıyla birlikte oluşması muhtemel olan ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don risklerine karşı vatandaşlar uyarıldı.
(İLKHA)

 

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.