Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Diyarbakır Valiliği: Bonzai değil esrar kullanmış
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Diyarbakır Valiliği: Bonzai değil esrar kullanmış

Gündem

Diyarbakır'da bonzai krizine giren bir kişinin ailesini rehin aldığı yönünde çıkan haberlere yönelik bir açıklama yapan Diyarbakır valiliği, ismi geçen şahsın bonzai değil esrar kullandığını belirterek bu yönde çıkan haberleri tekzip etti.

Bonzai uyuşturucu maddesi kullandıktan sonra ailesine şiddet uyguladığı ve ailesinden bir kişiyi rehin aldığı yönünde basına düşen haberler üzerine bir açıklama yapan Diyarbakır Valiliği, M.Ç isimli şahsın esrar bağımlısı olduğunu ve uyuşturucu kullanmak suçundan daha öncede hakkında işlem yapıldığını belirtti.

Valiliğin yapılan açıklamasında; “Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğünün uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına yönelik yürütülen çalışmalarında, bonzai olarak bilinen sentetik kannabinoid maddesine rastlanılmamış, bu yönde bir yakalama yapılmamış ve bu maddenin kullanıldığına dair herhangi bir bulguya ulaşılmamıştır. Haberde ismi geçen M.Ç. adlı kişi de bonzai maddesi kullanmamıştır.” ifadelerini yer verildi.

Ayrıca, 14 Eylül günü meydana gelen olayda M.Ç. isimli şahıs hakkında ailesine uyguladığı şiddet sebebiyle de adli tahkikatın başlatıldığı belirtildi. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.