Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Görmez; Zalimler hüsrana uğrayacaktır!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Görmez; Zalimler hüsrana uğrayacaktır!

Gündem

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez 28 kişinin hayatını kaybettiği, 61 kişinin de yaralandığı Çankaya'daki patlamaya ilişkin mesaj yayımladı. Diyanet’in resmi internet sitesinde yayımlanan mesaj Görmez, “İnsanlıktan nasibini almamış her türlü değerden ve vicdani duygudan yoksun kişi veya kişiler tarafından Ankara’da gerçekleştirilen bombalı saldırıyı esefle kınıyor” diyerek hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifa diledi.

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi: “İnsana, hayata ve huzura kasteden zalimler ve katiller güruhu çok iyi bilmelidirler ki Allah'ın adaletinden asla kaçamayacaklardır. Allah, zalimlerden bu hain saldırının hesabını er ya da geç mutlaka soracaktır. Bu hunharca katliamı gerçekleştirenleri ahirette can yakıcı bir azap beklemektedir. Allah, masum canların intikamını mutlaka alacaktır. Allah mazlumlarla beraberdir. Zalimler bu dünyada da ahirette de hüsrana uğrayacaklardır.

Cenâb-ı Allah bu saldırıda hayatlarını kaybeden masum kardeşlerimizi engin rahmet-i Rahmanıyla karşılasın, yaralarımıza derman olsun. Millet olarak sabır ve tahammül gücü zorlanan gönüllerimizi onarsın. Milletimizin başı sağ olsun. Amin.” (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.