Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
DİSKİ Çınar'da kepenk kapattı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

DİSKİ Çınar'da kepenk kapattı

Gündem

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine bağlı Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) kepenk açmayarak, vatandaşlara hizmet vermedi.

Diyarbakır'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Demokratik Bölgeler Partisinin (DBP) çağrısı üzerine yapılan kontak ve kepenk kapatma eylemi çağrısına uyarak, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine bağlı Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Çınar şubesi kepenk açmayarak, vatandaşlara hizmet vermedi.

Çınar’da DİSK dışında bütün esnaf kepenk açarken, resmi bir kurum olan DİSKİnin hizmet vermemesi nedeniyle vatandaşlar büyük mağduriyet yaşadı.

Durumdan habersiz olan vatandaşlar DİSKİ’nin kapısından geri dönerken, Diski’nin sözde Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Demokratik Bölgeler Partisinin (DBP) çağrısı üzerine yapılan kontak ve kepenk kapatma eylemi çağrısına uymasına anlam veremediler.

Su faturasını ödemek üzere DİSKİ veznesine gelen S.G. adlı ilçe sakini, ”Çınar’da bütün esnaf kepenk açmışken, resmi bir kurum olan DİSKİ’nin hizmet vermemesine anlam veremedim. Resmi kurunlar her kafasına estiğinde veya siyasi partilerin çağrısı üzerine vatandaşa hizmet vermeme gibi bir yetkisi yoktur. DBP’li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ve onun başka bir sürümü olan Halkların Demokratik Partisinin (HDP), her eylem çağrısında hizmet vermeyip, vatandaşı mağdur etmeyi hangi yetki ile yapıyor? Belediyeler sorun çıkarma yeri değil, sorunları çözme yeridir.“ ifadelerini kullandı. (Vedat Aydın-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.