Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Dicle Elektrik, 3 dilde hizmet veriyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Dicle Elektrik, 3 dilde hizmet veriyor

Gündem

Dicle Elektrik, Hizmet kalitesinin tüketiciler tarafından takip edilebilmesi ve yaşanan sorunların anında değerlendirilerek çözülebilmesi için ‘444 80 86 Alo Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Çağrı Merkezi’, hizmete açtı..


Özellikle elektrik kesintileri esnasında abonelerin sorunlarını çözebilmeleri noktasında büyük bir rahatlama sağlayacak olan DEDAŞ Çağrı Merkezi, kuruluş çalışmalarının tamamlanması ile birlikte Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak’taki abonelere hizmet vermeye başladı.

Elli kişilik personel ile hizmet vermeye başlayan Çağrı Merkezi, 7 gün 24 saat abonelere Türkçenin yanı sıra Kürtçe ve Zazaca olarak da hizmet sunacak. İleriki süreçte Çağrı merkezi, bu üç dilin yanında Arapça olarak da hizmet verecek. Yılın ikinci yarısında, bölgedeki istihdama da katkı sağlanması amacıylamerkezde çalışan personel sayısı 100 kişiye çıkarılacak.

Gelişmiş bir teknolojiyle kesintisiz hizmet verecek olan çağrı merkezi, her zaman ulaşılabilir olma özelliği de taşıyacak. Böylece her türlü arıza ve başvuru tek bir numara ile ilgili birimlere kolayca iletilecek, çözüme yönelik çalışmalar ile sonuçlar aboneler tarafından rahatlıkla takip edilebilecek.

‘Kaliteli ve güvenilir hizmet herkesin hakkıdır’ sloganıyla hizmet sunulacak merkez Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak’taki tüm abonelere hizmet verecek. Çağrı Merkezi sayesinde, bu illerdeki abonelerin iletecekleri tüm sorunların anında giderilmesi sağlanacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.