Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
DHKP-C örgütüne şafak baskını
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

DHKP-C örgütüne şafak baskını

Gündem

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen saldırının ardından gece saatlerinde Okmeydanı'nda DHKP-C'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Akşam saatlerinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen silahlı saldırının ardından Okmeydanı'nda DHKP-C'ye yönelik operasyon düzenlendi. Daha önce belirlenen adreslere gece saatlerinde yapılan baskınlarda çok sayıda kişinin gözaltına alındığı belirtiliyor.

Özel Harekat ve Çevik Kuvvet polislerinin de destek verdiği baskınlar öncesi Okmeydanı'nda geniş güvenlik önlemleri alındı.

Baskınlarda DHKP-C iddiasıyla gözaltına alınan zanlılar, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlı kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen saldırıda DHKP-C'li Elif Sultan Kalsen öldürülmüş, 2 polis yaralanmıştı. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.