Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
DEMOKRASİ CADDESİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

DEMOKRASİ CADDESİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

Gündem

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Demokrasi Caddesindeki çalışmalara önümüzdeki hafta başından itibaren başlayacak.


Alt yapı çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin Akarbaşı Caddesindeki çalışmalarını tamamlamasının ardından Demokrasi Caddesindeki çalışmalarına start verecek.

Cadde üzerinde bulunan birçok esnafın sesine kulak veren Eyyübiye Belediyesi Demokrasi Caddesindeki bazalt taşlarının sökümünü gerçekleştirip kilitli parke taşı döşeme işlemlerine başlayacak. Yaklaşık bir hafta sürmesi beklenen söküm ve döşeme işlemi 15 personelle yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi'nin Akarbaşı’ndaki çalışmalarından dolayı yapımı ertelenen caddedeki çalışmalar önümüzdeki hafta Pazartesi günü start alacak.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinin konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı:" Belediyemiz sınırları içerisinde bulunan Demokrasi Caddesinde çalışmalarımız önümüzdeki hafta pazartesi günü başlayacak. Caddede bulunan esnafın istek ve talepleri de göz önüne alınarak yapılacak olan çalışmalarda bazalt taşlarının sökümü yapılıp yerine kilitli beton parke taşı döşeme işlemi yapılacak. Bazalt taşlarının yerinden oynama ve bozulmaya müsait olmasından dolayı zaman zaman o bölgede meydana gelen olumsuzlukların önüne geçmek için daha dayanıklı, sağlam ve daha uzun ömürlü olan kilitli parke taşı döşeme işlemi yapılacak.

15 personelle başlanacak çalışmalar yolun dar olmasından dolayı bir hafta sürecek.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.