Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
DEDAŞ'tan Vatandaşa 'sürpriz' açıklama
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

DEDAŞ'tan Vatandaşa 'sürpriz' açıklama

Gündem

Dicle Elektrik Perakende A.Ş. vatandaşlara çıkardığı sürpriz faturaların bilgisayar kaynaklı bir hata olduğunu açıkladı.

Dicle Elektrik Perakende A.Ş.’den yapılan açıklamaya göre, Şirketimizce; 28.06.2013 tarihinde Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. devir alındıktan sonra abonelerimizin birikmiş elektrik borçlarına tahakkuk eden gecikme faizlerinin alınmaması ve aboneler ödeme kolaylığı sağlama kolaylığı noktasında 01.07.2013-31.08.2013 tarihlerini kapsayan bir kampanya başlatılmıştır.
Bu kampanyadan elektrik borcu olan abonelerimizin faydalanması için bağlı illerimizde Duyuru ve İlanlar yapılmış ayrıca borcu olan abonelerimizin adreslerine bilgilendirmeler yapılmıştır.
Ancak bilgisayar sisteminden kaynaklanan bir hatadan dolayı borcu olmayan abonelerimize de borç bildirimi yapılmıştır. Elde olmaya bu hatanın tekrarlanmaması için tedbirler alınmış olup sistem üzerinde gerekli müdahaleler yapılmıştır.
Bu tür problemlerin bir daha yaşanmaması için Şirket Müdürlüğümüzce gerekli hassasiyetin gösterileceği hususu abonelerimizin bilgilerine arz ederiz.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.