Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
DAVUTOĞLUNA TEHLİKELİ DİYEN AKPLİ BAKAN
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

DAVUTOĞLUNA TEHLİKELİ DİYEN AKPLİ BAKAN

Gündem

Wikileakın dün akşam yayınladığı belgelerle ilgili öyle bir iddia ortaya atıldı ki Ankarayı karıştıracak cinsten. Dışişleri Bakanı Davutoğlu için ABDye çok tehlikeli diyen yine AKPli bir bakanmış.

Wikileakın dün akşam yayınladığı belgelerle ilgili öyle bir iddia ortaya atıldı ki Ankarayı karıştıracak cinsten. Dışişleri Bakanı Davutoğluna çok tehlikeli diyen yine AKPli bir bakanmış. İddiaya göre o bakan ise Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül.

Söz konusu iddiayı CNN Türkte Canlı yayınlanan Haber Toplantısı programında dış haber editörü ortaya attı. 

ABD Dışişleri bakanlığının Wikileaksda yayınlanan gizli belgelerinde Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu için ÇOK TEHLİKELİ ifadesi yer alıyordu. Belgeleri tercüme eden CNN Türk Dış Haberler editörü, bu yorumu yapan kişinin daha önce yazılanların aksine ABDli diplomat değil, AK Parti kabinesinden bir bakan olduğunu duyurdu.

Wikileaksın yayınladığı belgelerde yer alan bu ismin de Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül olduğu belirtildi. İddiaya göre Gönül, ABD kaynaklarına o zamanlar danışman olan Davutoğlu için çok tehlikeli yorumunda bulunmuş.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.