Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Dargeçit'te çatışma: Çok sayıda yaralı var
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Dargeçit'te çatışma: Çok sayıda yaralı var

Gündem

Mardin'in Dargeçit ilçesinde dün öldürülen iki kişi için düzenlenen cenaze töreninin ardından göstericiler ile askerler arasından çatışma çıktı. Çatışmada aralarında Belediye Eşbaşkanı Sinan Akan'ın da bulunduğu çok sayıda kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre; Mardin’in Dargeçit ilçesindeki izinsiz sokak eylemlerinde dün öldürülen Bilal Gezer ve Sinan Toprak için cenaze töreni düzenlendi.

Törenin ardından aralarında Belediye Eşbaşaknı Sinan Akan'ın da bulunduğu kalabalık bir grup yürüyüşe geçti. İddiaya göre; grubun içinde bulunan ve PKK’nin dağ kadrosundan olan bazı kişiler Dargeçit Jandarma Karakolu’nun önünden geçerken ateş etti.

Askerlerin de karşılık vermesi sonucu aralarından Belediye Eşbaşkanı Sinan Akan'ın da bulunduğu çok sayıda kişi yaralandı. Bazı yaralıların durumlarının ağır olduğu bildirildi.

İlçede gerginlik sürüyor. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.