Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Müftü Açık Bozova İlçe Müftülüğünü Ziyaret Etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Müftü Açık Bozova İlçe Müftülüğünü Ziyaret Etti

Gündem

Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık Bozova ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu. ziyaret kapsamında ilk olarak inşaatı devam eden İlçe Müftülüğünün hizmet binasını ziyaret etti.

Ziyarette İlçe Vaizi Nevzat Gül hizmet binası hakkında İl Müftüsü İhsan Açık’a bilgi verdi.

Daha sonra Bozova İlçe Müftülüğü’ nün Din görevlileriyle gerçekleştirdiği aylık mutat toplantısına katıldı. Personel toplantısında görevlilerin moral ve motivasyonunu arttırmaya yönelik sohbet ederek, onların soru ve sorunlarını dinledi. İlçe Müftüsü ve Personeli, İl Müftüsünün toplantıya katılmalarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Müftü Açık İlçe Personel toplantısından sonra Bozova İmam-Hatip Ortaokulu ve İmam-Hatip Lisesini ziyaret ederek, öğrencilerle hasbihal edip, İmam-Hatipli olma ayrıcalığı üzerine konferans verdi. Konferans esnasında öğrencilere bazı sorular sorarak DİB yayınlarından kitaplar hediye etti. İmam Hatip okullarının ziyaretin ardından 4-6 yaş arası çocuklar için açılan Hz. Hatice Kuran Kursunu ziyaret etti.
Sınıfları tek tek gezen Müftü Açık minik öğrencilerle sohbet etti. Bozova İlçe Müftüsü Abdulcelil Alpkıray Kur’an kursu hakkında Müftü Açık’a bilgi verdi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.