Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa'da flaş gelişme! 35 gardiyana soruşturma
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa'da flaş gelişme! 35 gardiyana soruşturma

Gündem

Şanlıurfa Siverek Cumhuriyet Başsavcılığı, Siverek T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda görevli 35 personel hakkında İç Güvenlik başlıklı 5. Bölüm 44., 45. ve 46. maddeleri çerçevesinde Görevi Kötüye Kullanmak suçundan soruşturma başlattı.

Bazı internet sitelerinde konuya ilişkin "Siverek T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda görevli 35 personel hakkında terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı iddiasıyla soruşturma açıldığı" haberleri ile ilgili basın açıklaması yayımlayan savcılık, bu tür haberlerin gerçeği yansıtmadığı söyledi.
Siverek Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yeşil adıyla yayımlanan basın açıklamasında, "Son günlerde bir kısım yazılı basında ve bazı internet siteleri ile sosyal medya hesaplarında çıkan haberler üzerine basını ve kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacıyla aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. Siverek T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda görevli 35 personel hakkında terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı iddiasıyla soruşturma açıldığı iddiaları kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır."
denildi.
Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "Söz konusu personeller hakkında, Ceza İnfaz Kurumlarının Yönetimi İle Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Tüzük'ünün 'İç Güvenlik' başlıklı 5. Bölüm 44., 45. ve 46. maddeleri çerçevesinde ilgili personellerin görevleri ile ilgili olarak Görevi Kötüye Kullanmak suçu kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmış olup, konu hakkındaki soruşturmaya devam edilmektedir."
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.