Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Değişti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Değişti

Gündem

Başkanlık sistemiyle birlikte 2018 yılında yeniden şekillenen Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisinin başına atanan dönemin Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı’nın (TYDTA) Başkanı Arda Ermut, Bu sabah yayınlanan kararname ile görevinde alındı. Arda Armut'un yerine ise Ahmet Burak Dağlıoğlu atandı.

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanlığına Ahmet Burak Dağlıoğlu’nun getirilmesine ile ilgili Atama Kararı, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayınlanarak yürülüğe girdi.

Yayınlanan atama kararına göre, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2,3 ve 4’üncü maddeleri gereğince Yatırım Ofisi Başkanı Salim Arda Ermut görevden alındı ve bu suretle boşalan Yatırım Ofisi Başkanlığına Ahmet Burak Dağlıoğlu atandı.

 Ahmet Burak Dağlıoğlu kimdir?
Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunudur. Geçmişte Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği genel sekreterliği de yaptı.

• Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi mezunudur. 

• IE Business School’da Global Master in Finance ve Bahçeşehir Üniversitesi Strategic Marketing and Brand Management alanlarında çift mastırlıdır.

Yatırım Ajansı’nda Newyork’ta görev yaptı.

Başbakanlık’ta geçmişte Yatırım Ajansı Başkan Yardımcılığı’nda bulundu. Yine aynı kurumda Kamu-Özel Sektör İş Birliği Daire Başkanliğı görevini de ifa etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.