Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Cumhurbaşkanlığı Baş Danışmanı Gülşen Orhan’dan Şanlıurfa’ya Ziyaret 
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Cumhurbaşkanlığı Baş Danışmanı Gülşen Orhan’dan Şanlıurfa’ya Ziyaret 

Gündem

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Cumhurbaşkanlığı Baş Danışmanı 23. Dönem Van Milletvekili Gülşen Orhan ve 24. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök’ü makamında kabul etti.



Ticaret ve Ekonomi Kulübü ve Viranşehir belediyesi tarafından Viranşehir’de düzenlenen “Kardeşlik Akdimiz ve Kültürel Kodlarımızın Yeniden İnşası” konulu konferansa konuşmacı olarak katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Gülşen Orhan, Doç. Dr. Abdülkerim Gök ve Ticaret ve Ekonomi Kulübü Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Ulutaş’tan oluşan heyet, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Erin, heyet üyelerine teşekkür ederek, ziyaretin anısına çeşitli hediyeler takdim etti.
Valilik ziyaretinin ardından Viranşehir’de düzenlenen ve büyük ilgi gören konferansa katılan heyet üyeleri, bazı ziyaretlerde bulunduktan sonra Şanlıurfa’dan ayrıldı. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.